Kratke zanimivosti

  Zadnji zanimivosti

  Naključni zanimivosti

  Sledite nas

  Izbirate računovodski servis - ne zaupajte vsaki lepi besedi

  Računovodski servis je vaš pomemben poslovni partner. Skrbi za urejenost vašega poslovanje in je hkrati vir znanja in izkušenj, s katerimi podprete svojo poslovno rast in razvoj. Ne zanemarite njegove vrednosti za vaše poslovanje. In prav zato se vam splača, da spoznate prednosti sodelovanja z računovodskimi servisi, ki so vključeni v Zbornico računovodskih servisov.

  Večina podjetij se pri izbiri računovodskega servisa naslanja na priporočila prijateljev, poslovnih partnerjev ali znancev. Vendar so ta priporočila lahko tudi zavajajoča. Priporočeni ponudnik morda ne obvlada posebnosti vaše dejavnosti, ne zagotavlja želenega obsega in kakovosti storitev ali ne dosega drugih pričakovanj. V Registru članov Zbornice računovodskih servisov preverite, kateri so računovodski servisi v vaši bližini, katere storitve ponujajo in kakšne so njihove kompetence.


  Preberite si tudi brošuro ZRS »Kako izbrati kakovostnega izvajalca računovodskih storitev?«.

  Zagotovite si največ za vaš denar
  Precej podjetij dvomi v vrednost računovodske storitve, ker ji enostavno ne zaupajo oziroma se jim ne zdi dovolj strokovna ali kakovostna. Z izbiro računovodskih servisov, ki delujejo v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev si zagotovite, da boste dobili za svoj denar storitve, ki bodo vredne vašega vsakodnevnega truda.
  V kolikor se želite prepričati, ali sodelujete s kvalitetnim računovodskim servisom, si vzemite minutko časa za brošuro ZRS »Brošura ZRS: Kdo pa vam vodi poslovne knjige?«. 

  Želite zamenjati računovodski servis – ne pojdite z dežja pod kap
  Ste med podjetij, ki so nezadovoljna s svojim računovodskim servisom, zaradi neprofesionalnega odnosa, strokovnih napak ali premajhne angažiranosti za delo v dobro vašega podjetja? Morda je vaše poslovanje samo preraslo zmožnosti dolgoletnega sodelovanja z računovodskim servisom in rabite dodatna znanja, na primer pri davčni optimizaciji, poslovnem načrtovanju ali kontrolingu. Pri zamenjavi računovodskega servisa vam bo v pomoč brošura ZRS »Kdaj in kako zamenjati izvajalca računovodskih storitev?« z uporabnimi nasveti in informacijami. 


  Če je vaš dosedanji ali novi izvajalec računovodskih storitev član Zbornice računovodskih servisov (Certifikat "Standard računovodskih servisov" je v podjetju Pristar ), ima dostop do postopkov in navodil, s katerimi se postopek primopredaje učinkoviteje izvede. Podpisniki Standarda izvajalcev računovodskih storitev, ki ga je sprejela ZRS, pa so se tudi pisno zavezali k predpisanemu načinu primopredaje poslovnih knjig in dokumentacije --> KAKO zamenjati izvajalca računovodskih storitev?

  Izpostavljeni članki

  sobota, 01. september 2018 Otroški dodatek 2018

  Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka.    Pravico do otroškega dodatka uveljavljate pri centru za socialno delo, kjer imate stalno prebivališče oziroma...

  Preberi več...

  Prijazno osebje

  COM_CONTACT_IMAGE_DETAILS

  Hinko Kašnik

  Direktor

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  Slika stika

  Ester Ošlak

  Samostojni referent

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  COM_CONTACT_IMAGE_DETAILS

  Aljaž Vrance

  Samostojni referent

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  Slika stika

  Mateja Kašnik

  Samostojni referent

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  Več