Kratke zanimivosti

  Zadnji zanimivosti

  Naključni zanimivosti

  četrtek, 02. avgust 2018 Denarna socialna pomoč in varstveni dodatek 2018
  torek, 29. maj 2018 Bonitetne ocene AJPES

  Sledite nas

  Kako izbrati računovodski servis ?

  Za zadovoljivo opravljanje računovodskih storitev ni dovolj zgolj to, da računovodja pozna svojo stroko oz. ima izkušnje. Sodobne, predvsem računovodske storitve, ki so zunanja storitev podjetja so mnogo več kot le to.

   

  Računovodja oz.  računovodski servis mora biti sodobno organiziran, strmeti k napredku, da lahko v današnjih časih nudi kvalitetno storitev. Računovodja, ki izvaja zunanjo storitev mora biti dober organizator, hkrati pa žal ali pa na srečo biti vedno bolj na voljo v skoraj vsakem trenutku

  Pristar d.o.o. Vam vse to nudi, mogoče še kaj več. Preverite sami - Preizkusite nas »BREZPLAČNO«

  PRIPOROČAMO: Prednosti in slabosti zunanjega računovodstva

  V podjetju boste ob podpisu pogodbe dobili svojega referenta, ki vam bo vsakodnevno na voljo za pomoč pri delu, osnovno svetovanje in vsakodnevnim kontaktom. Posebnost našega podjetja pa je, da so vam tako rekoč v vsakem trenutku 365/7/24 na voljo ključni kadri podjetja preko dežurnih telefonskih številk, po potrebi pa tudi osebno.

  To se nam zdi izredno pomembno, zato ob vseh sodobnih pogledih v prihodnost ( ePristar - Računovodstvo v oblaku ) in digitalizaciji veliko energije vlagamo v to, da z strankami obdržimo stike in odnose na osebni ravni

  Podjetja poslujete tudi izven delovnih časov računovodij in računovodskih servisov, prav tako pa imajo fleksibilen delovni čas tudi inšpekcijske službe in tudi zato menimo, da je dobro, da je računovodja podjetniku na voljo v času, ko ga najbolj potrebuje in lahko veliko neljubih situacij uspešno reši že preden iz njih nastane težava. 

  Za zadovoljive računovodske storitve pa ni dovolj niti zgoraj našteto. Zelo veliko lahko pripomore zahtevna stranka, ki pa ima tudi disciplino pri rednem dostavljanju dokumentacije in postavljanju vprašanj. Večkrat naletimo na vprašanje : » Ali boste kaj hudi, če večkrat pokličem ali kaj vprašam? «. Ne, ne smemo in ne bomo; pravzaprav bomo vsakega dodatnega vprašanja zelo veseli saj bomo tako tudi mi vedeli, da smo vam v pomoč in celotni vaši podjetniški zgodbi dajemo dodano vrednost.  

  Naj bo toliko za tale prazničen dan in vas povabimo, da nas za neobvezujoče razgovore, predstavitve ob kavi kontaktirate preko vseh razpoložljivih kontaktov. 

  V branje predlagamo še :
  KAKO zamenjati izvajalca računovodskih storitev?
  Kdaj in kako zamenjati izvajalca računovodskih storitev?
  -
   Kako izbrati kakovostnega izvajalca računovodskih storitev?

  Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   

  Izpostavljeni članki

  četrtek, 24. november 2016 Kaj preverjajo davčni inšpektorji?

  Moderna tehnologija, predvsem pa programi, ki delujejo v oblaku, omogočajo, da lahko delate od kjerkoli in vse bolj je popularno tudi delo od doma. Za določena dela je to zelo priročno, saj...

  Preberi več...

  Prijazno osebje

  COM_CONTACT_IMAGE_DETAILS

  Hinko Kašnik

  Direktor

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  Slika stika

  Mateja Kašnik

  Samostojni referent

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  Slika stika

  Ambrož Černjak

  Referent v računovodstvu

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  COM_CONTACT_IMAGE_DETAILS

  Lucija Verovnik

  Samostojni referent

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  Več