Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Razpis: Žensko podjetništvo za leto 2018

    Ko se ženske odločajo za ustanovitev podjetja, bolj kot moški upoštevajo tudi družinske okoliščine. Tudi glede varnosti delovnega mesta oz. zaposlitve so ženske previdnejše. Po podatkih za iz leta 2011 je bilo med samozaposlenimi osebami 30 odstotkov žensk, med kmetovalci pa je žensk 28,7 odstotka. V te številke pa niso zajete lastnice, solastnice in ustanoviteljice gospodarskih družb in druge podjetnice.


    V zadnjih letih je na voljo posebna spodbuda ob samozaposlitvi, namenjena spodbujanju ženskega podjetništva. Gre za enkratno finančno pomoč v obliki nepovratnih sredstev, ki vam pomagajo začeti vašo samostojno dejavnost in uresničiti vašo poslovno idejo.
    Tudi v letošnjem letu bodo na voljo sredstva za to vrsto spodbude. Višje izobražene ženske brez zaposlitve, ki se želijo podati na samostojno poslovno pot, bodo tako spet imele priložnost pridobiti subvencijo 5.000 evrov za ustanovitev podjetja.

    Ko bodo razpisi objavljeni boste to lahko prebrali tudi na naši spletni strani in tudi strani Zavoda za zaposlovanje

    V preteklih letih smo kot partner sodelovali v projektu »Tvoja ideja bo jutri podjetje«, kjer smo najboljšim poslovnim idejam podarili »nagrado« v obliki naših storitev.

    Ob letošnjem prazniku, dn
    evu žena, bomo podobno gesto ponudili eni izmed teh ženskih podjetnic, ki boste letošnje leto stopile na samostojno poslovno pot oz. sodelovale na razpisu spodbujanja ženskega podjetništva.

    Z enoletnim brezplačnim računovodstvom, svetovanjem in pomočjo pri gradnji samostojne poslovne poti bomo nagradili eno izmed poslovnih idej, ki nam jih boste predstavile.

    KAKO SODELOVATI?
    Predlagamo, da še preden bo razpis objavljen izkoristite našo ponudbo Brezplačno svetovanje pred ustanovitvijo podjetja.  Dobile boste možnost, da se vaša poslovna ideja oceni tudi skozi oči naših sodelavcev.
    Za sodelovanje pa bo dovolj, da po uvodnem brezplačnem svetovanju na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  pošljete podroben opis vaše ideje oz. poslovni načrt.

    V podjetju bomo vse prispele poslovne načrte še enkrat pregledali in tistega, ki nas bo najbolj prepričal nagradili z :
    -          računovodstvom za obdobje 12 mesecev
    -          uporabo programske opreme za obdobje 12 mesecev
    -          uporabo storitve Partner za svetlo prihodnost za obdobje 12 mesecev


    Naša ponudba je odprta do 30.10.2018, dovoljujemo pa si, da podelimo več nagrad, tudi pred zaključnim rokom, če ocenimo, da si poslovna ideja zasluži podporo.

    Povezani članki:
    ABC zamenjave računovodstva za prihodnost
    Ženske in vodilni položaji
    Družinska podjetja

    Več informacij preko elektronskega naslova : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.