Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Tvoja ideja bo jutri podjetje

    RRA Koroška, regionalna razvojna agencija za Koroško d.o.o. v sodelovanju z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Mestno občino Slovenj Gradec in donatorji, v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) organizira 2. MPIK natečaj za najboljšo poslovno idejo.


    Glavni namen natečaja je poiskati nove poslovne ideje, ki imajo potencial, da se razvijejo v uspešna podjetja s tržno zanimivimi proizvodi in storitvami. Natečaj ponuja privlačne uporabne nagrade in brezplačno udeležbo na podjetniških delavnicah za razvoj, nadgradnjo in realizacijo poslovne ideje v praksi. Zato se prijavi in »Tvoja ideja bo jutri podjetje«!


    Več informacij:
    --> Razpis 2. MPIK Natečaj
    --> Prijavna dokumentacija

     

    Rok za oddajo prijav je 20. marec 2017 do 13. ure.

    Dodatne informacije dobite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oz. po tel. 059 085 190.

    Natečaj poteka v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) v sodelovanju z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Mestno občino Slovenj Gradec, v sklopu operacije izvajanja podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2016 in 2017 »SIO-RRA Koroška-2016-17«.

     »Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji«.

     

    PARTNERJI NATEČAJA: Pristar d.o.o., Revolver Oglaševalska agencija, Kopa d.d.

     

    PRIPOROČAMO: ABC zamenjave računovodstva za prihodnost

      

    VIR: mpik-koroska.si