Novice

  Podjetje

  PRISTAR d.o.o.
  Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

  PE Ravne na Koroškem
  Koroška cesta 7
  2390 Ravne na Kor.

  Pristar Koroška d.o.o.
  Trg 36, 2391 Prevalje

  Davčna številka: 95580085
  TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

  Hiter kontakt

  » Prav zabavno je narediti nekaj nemogočega. « Walt Disney

  Če bi letos ne bilo takšno, posebno leto, bi v teh dneh že zbirali vaše prijave za zaključek leta s poslovnimi partnerji in obdaritev vaših otrok in vnukov. Dolgo smo čakali na informacije, ki bi nakazovale na to, da bomo tudi letos lahko dogodek izvedli kot ga izvajamo že nekaj let, pa bomo tudi na to naše druženje morali še počakati.

  Podjemna pogodba se večinoma uporablja, ko nekdo za naše podjetje opravi določen plačan posel.
  Lahko gre za fizično ali intelektualno storitev; v določenih primerih se namesto podjemne pogodbe uporabljajo tudi druge pogodbe (avtorska, agencijska, pogodba o naročilu - mandat in druge).

  Glede na trenutno slabo epidemiološko stanje glede koronavirusa COVID-19, inšpekcijske službe izvajajo na področju trgovine po vsej Sloveniji poostren nadzor spoštovanja določil ZNB v povezavi z odlokom in vsemi priporočili NIJZ. V duhu, da skupaj čim prej premagamo epidemijo, je država še enkrat pozvala vse trgovce, da upoštevajo začasno splošno prepoved poslovanja. Trgovce, ki spadajo med izjeme iz 2. člena odloka pa pozivamo k doslednemu spoštovanju predpisov in priporočil, predvsem glede:

  Stran 1 od 177