Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Spoznajte makedonske iskalce zaposlitve in se povežite z njimi

    V prvi polovici junija 2023 bosta v organizaciji Veleposlaništva RS v Skopju in v sodelovanju z Zavodom potekala dva dogodka z naslovom Zaposlovanje in življenje v Sloveniji, na katerih se boste imeli priložnost povezati z makedonskimi iskalci zaposlitve. Vabijo vas, da se jim pridružite in se v živo predstavite potencialnim kandidatom v Skopju in Bitoli.

    Na zavodu za zaposlovanje si prizadevajo pomagati delodajalcem pri zagotavljanju ustreznega kadra. Ob njegovem pomanjkanju na domačem trgu dela vam omogočajo, da se povežete tudi z iskalci zaposlitve iz tujine.

    Prva dogodka v tujini, na katerih se boste lahko srečali s tamkajšnjimi iskalci zaposlitve, bosta potekala v Severni Makedoniji:
    - sreda, 7. 6. 2023, Skopje, med 10:00 in 17:00, Hotel Double Tree by Hilton Skopje, Bulevar ASNOM 17, Skopje,
    - četrtek, 8. 6. 2023, Bitola, med 10:00 in 17:00, Kulturno-informativni center Bitola – Oficirski dom, Širok Sokak 145, Bitola.

    Sodelujočim delodajalcem bodo brezplačno zagotovili razstavni prostor, kjer se boste lahko tudi pogovorili s potencialnimi kandidati. Ravno tako bodo poskrbeli za promocijo obeh dogodkov. Za organizacijo potovanja in bivanja v Severni Makedoniji pa boste poskrbeli sami (financiranje stroškov prevoza, nočitve in prehrane).

    Število mest za delodajalce na dogodku je omejeno.

    Prednost pri izboru boste imeli delodajalci, ki ste jim v letu 2022 sporočili večje število prostih delovnih mest. Zagotovili bodo zastopanost delodajalcev iz vseh območnih služb glede na vaš sedež. Hkrati se bodo trudili zagotoviti heterogeno zastopanost glede na vašo dejavnost in zastopanost delodajalcev iz dejavnosti, ki so v raziskavi Napovednik zaposlovanja 2022-II sporočili večje težave pri iskanju kandidatov (npr. zdravstvo in socialno varstvo, gostinstvo).

    Kako se prijavite?
    Vljudno vas vabijo, da za udeležbo na dogodku najkasneje do 25. 5. 2023 izpolnite spletno prijavnico. TUKAJ.
    Če bodo prejete prijave presegale razpoložljiva mesta, bodo med prijavljenimi opravili izbor sodelujočih. Vsi prijavljeni delodajalci boste o rezultatih izbora obveščeni do 29. 5. 2023.

    VEČ INFO
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..