Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Platforma za množično investiranje Conda prihaja v Slovenijo

    Avstrijska platforma za množično investiranje Conda bo predvidoma z novembrom začela delovati tudi v Sloveniji. V okviru platforme bo podjetjem pomagala pri iskanju investitorjev za razvoj uspešnih in inovativnih idej.

    Gre za prvo širjenje platforme Conda na Balkan, ki se je iz Avstrije razširila tudi v Nemčijo in Švico in do sedaj že uspešno zaključila z množičnim investiranjem preko 100 podjetij.

    Slovenija je ena izmed držav, kjer se ustanovi največ podjetij, vendar na precej slabšem mestu, kar se tiče pridobivanja sredstev. Zato je vstop Conde na slovenski trg velika priložnost za slovenska podjetja in startupe.

    Za kampanjo v okviru Conde so primerna predvsem podjetja z razvitim produktom, ki ga lahko javnost razume. Iščejo odprte podjetniki, ki so pripravljeni komunicirati z javnostjo o svojem produktu. So pa vabljeni tako startupi kot že starejša podjetja, ki potrebujejo semenski ali razvojni kapital.

    Prednost Conde je v tem, da z vsakim podjetjem in investitorjem opravijo temeljite pogovore ter preglede poslovnih in finančnih načrtov. V tem postopku namreč poskrbijo za varnost podjetij in investitorjev.

    Vsak investitor ima možnost investiranja v podjetja, ki imajo objavljene kampanje na njihovi spletni strani. V kolikor je kampanja uspešno investirana, si lahko investitor obeta letno izplačilo ter pokrite stroške donacije ob izteku pogodbe. Podjetju pa se omogoči kapital za uspešen začetek oz. rast.

    Vir in informacije: STA, 2. 9. 2015, www.sta.si