Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Spoznajte nas, tukaj smo za vas

    V četrtek, 21. maja, Zavod za zaposlovanje vnovič organizira Dan odprtih vrat na vseh svojih lokacijah. Obeta se bogat vsebinski program.

    V četrtek, 21. maja 2015, med 10. in 15. uro Zavod RS za zaposlovanje (Zavod) organizira Dan odprtih vrat, ki so ga poimenovali Spoznajte nas, tukaj smo za vas!. Svoja vrata bodo že drugič zapovrstjo odprli na vseh 75 lokacijah po Sloveniji, kjer Zavod deluje: tako na uradih za delo in območnih službah, kot tudi na vseh lokacijah delovanja Centralne službe.

    Namen Dneva odprtih vrat je obvestiti najširšo javnost o konkretnih dejavnostih, ki jih Zavod izvaja kot javna služba za zaposlovanje, ter tako povečati prepoznavnost vloge in pomena Zavoda v slovenskem prostoru.

    Na omenjenem dogodku bo prisotno tudi naše podjetje in sicer na Uradu za delo Dravograd, Trg 4. julija 5,  kjer bomo omogočili hitre razgovore brezposelnim osebam, ki si želijo delati v računovodstvu. Mogoče ravno v vasi najdemo novega sodelavca ali pa vam vsaj pomagamo, da boš službo v želeni smeri lažje našel v prihodnosti.

    Veselimo se vašega obiska in se vam že v naprej zahvaljujemo za vašo pripravljenost sodelovati na tem dogodku.