Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Facebook for Business - nova storitev za podjetja in blagovne znamke, ki želijo več

    Facebook je pripravil novo stran za pomoč podjetjem z imenom "Facebook for Business", kjer želi v stilu vse-na-enem-mestu predstaviti rešitve, dobre prakse, nasvete in novice, vse za to, da bi podjetjem pomagal in olajšal doseči odlične poslovne rezultate.

    Ob nedavno izdanem poročilu o poslovanju Facebook-a v drugem četrtletju letošnega leta, je postalo jasno, zakaj se podjetje trudi in želi pomagati podjetjem in blagovnim znamkam pri nastopu na njihovem socialnem omrežju. Poslovni rezultati so odlični, za kar gre pripisati dejstvu, da jim je le uspelo zagnati mobilno oglaševanje, ki naj bi kmalu postalo tudi glavni vir prihodka, po mnenju izvršnega direktorja Marka Zuckerberga. Investitorji in poslovni partnerji si lahko malce oddahnijo, saj so tudi delnice poskočile na najvišjo raven v zadnjih 12 mesecih.

    Vse od najave, da bo Facebook popolnoma prenovil in prevetril vse svoje produkte in storitve, se tako podjetje trudi poenostaviti marketinška in oglaševalska orodja za podjetja in njihove blagovne znamke. Na Facebooku je namreč že 1.2 milijarde ljudi, od tega jih je več kot milijon oglaševalcev, delničarji pa so lačni dobička. 

    Na strani Facebook for Business najdemo tako vse zbrane vire na enem mestu, ki pomagajo pri uresničevanju poslovnih ciljev. Strnemo jih lahko v nekaj glavnih skupin:

    • viri in rešitve za izdelavo uspešnih poslovnih Facebook strani
    • viri in rešitve za pripravo (naprednih) oglaševalskih kampanj, promocij, spremljanje analitike in meritev uspešnosti ter učunkovito izvedbo Facebook aplikacij
    • pomoč za vse Facebook produkte in storitve, vključno s podporo (preko telefona in e-pošte)
    • študije primerov dobrih praks, nasveti in novice
    • različna navodila v stilu "korak-za-korakom" za produkte

    Facebook je s to potezo naredil še korak dlje k prijaznejši, enostavnejši in boljši ponudbi svojih orodij za podjetja. Pričakujemo lahko pozitivne odzive in še večji dobiček v prihodnjih mesecih na račun oglaševanja.

    racunalniske-novice.com, 30.07.2013 10:12