Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Potrebujete nove sodelavce - trenutni razpisi za subvencionirano zaposlovanje

    Poglejte si aktualna javna povabila Zavoda za zaposlovanje. Omogočajo vam nepovratna sredstva za usposabljanje in zaposlitev brezposelnih.

    Zaposli.me

    Na javno povabilo se lahko prijavite tržni delodajalci, ki ste v preteklem poslovnem letu več kot polovico prihodkov ustvarili s prodajo blaga ali storitev na trgu in izpolnjujete še vse druge pogoje. Pridobite lahko subvencijo za zaposlitev brezposelnih starejših, invalidov, prebivalcev Pokolpja in dolgotrajno brezposelnih. Subvencija znaša 4.000 EUR. Javno povabilo je odprto do porabe sredstev, najdlje do končnega roka za oddajo ponudb: 30. 10. 2013.


    Prvi izziv

    Na javno povabilo se lahko prijavite delodajalci, ki ste pravne ali fizične osebe, registrirane za opravljanje dejavnosti v Sloveniji, in izpolnjujete še vse druge pogoje. Pridobite lahko subvencijo za zaposlitev brezposelnih mladih do 30. leta starosti, ki so najmanj 3 mesece prijavljeni med brezposelnimi. Subvencija znaša 2.250 EUR za poskusno dobo in 5.000 EUR za preostali čas subvencionirane zaposlitve. Javno povabilo je odprto do porabe sredstev, najdlje do končnega roka za oddajo ponudb: 1. 6. 2013.


    Spodbujanje zaposlovanja prejemnikov denarne socialne pomoči

    Na javno povabilo se lahko prijavite delodajalci, ki ste pravne ali fizične osebe, registrirane za opravljanje dejavnosti v Sloveniji najmanj eno leto, in izpolnjujete še vse druge pogoje. Pridobite lahko subvencijo za zaposlitev brezposelnih, ki prejemajo denarno socialno pomoč pri centru za socialno delo. Subvencija znaša 4.500 EUR. Javno povabilo je odprto do porabe sredstev, najdlje do končnega roka za oddajo ponudb: 15. 11. 2012.


    Usposabljanje na delovnem mestu

    Na javno povabilo se lahko prijavite delodajalci, ki ste pravne ali fizične osebe, registrirane za opravljanje dejavnosti v Sloveniji, in izpolnjujete še vse druge pogoje. Omogoča vam usposabljanje brezposelnih na delovnem mestu in povračilo upravičenih stroškov njihovega usposabljanja.

    Povračilo stroškov znaša 221 EUR za 1-mesečno usposabljanje in 354 EUR za 2-mesečno usposabljanje. Vključijo se lahko brezposelni, ki so najmanj 3 mesece prijavljeni pri Zavodu. Usposabljanje poteka brez delovnega razmerja. Javno povabilo je odprto do porabe sredstev, najdlje do končnega roka za oddajo ponudb: 1. 6. 2013.


    Priložnost zame

    Na javno povabilo se lahko prijavite neprofitni delodajalci, ki ste registrirani za opravljanje dejavnosti v Sloveniji in izpolnjujete še vse druge pogoje. Omogoča vam subvencijo za zaposlitev dolgotrajno brezposelnih, invalidov in brezposelnih prebivalcev Pokolpja. Pred tem pa še preizkus kandidatov za delovno mesto, na katerem jih boste zaposlili. Subvencija v višini 7.500 EUR se izplača v dveh enakih delih. Javno povabilo je odprto do porabe sredstev, najdlje do končnega roka za oddajo ponudb: 31. 10. 2012.


    Javna dela

    Na javno povabilo se lahko prijavite neprofitni delodajalci, ki ste pravne ali fizične osebe, registrirane za opravljanje dejavnosti v Sloveniji, in izpolnjujete še vse druge pogoje. Omogoča vam sofinanciranje stroškov zaposlitve ciljnih skupin brezposelnih v programih javnih del na področjih socialnega varstva, izobraževanja, kulture, varstva narave, komunale, kmetijstva in podobno. Javno povabilo je odprto do porabe sredstev, najdlje do končnega roka za oddajo ponudb: 5. 10. 2012.