Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    NUJNO - Za prejemnike socialnih transferjev, ki imajo TRR pri Sberbanki

    Obveščamo vas, da smo bili s strani Uprave za javna plačila obveščeni o zavrnjenih nakazilih za pravico varstveni dodatek zaradi ukinitve nakazil s strani Banke Slovenije na banko Sberbank.

    Zakaj sodelovati z računovodskim servisom Pristar ?

    --> ABC izbire računovodstva za prihodnost
    --> Varno v svet podjetništva. Skupaj s Pristar.
    --> Zahtevaj ponudbo

    Vprašajte preko VIBER klepetalnika

    V prvi fazi je bilo zavrnjenih približno 100 nakazil.

    Pričakujemo, da bodo zavrnjena tudi nakazila za ostale pravice, ki jih izplačuje Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (pravice iz javnih sredstev, starševska nadomestila in drugo). Na Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti iščejo rešitev za ponovna nakazila zavrnjenih nakazil in pripravo seznama vseh oseb, ki imajo odprt TRR na Sberbank, na podlagi katerega bi CSD stranke obvestil, da naj jim sporočijo nov TRR.

    Zato vse upravičence do socialnih transferjev naprošajo, da pristojnemu centru za socialno delo sporočijo novo številko tekočega računa, na katerega bodo nakazani transferji.

    ZADNJA NOVICA 28.2.2022, 13:48 : Banka Slovenije je izdala obvestilo, da je Sberbank banka začasno ponovno dosegljiva v plačilnem sistemu TARGET2 in SEPA EKS. Danes zavrnjene naloge pošljite ponovno, v kolikor menite, da morajo biti te transakcije danes izvršene.