Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Ukrepi Slovenskega podjetniškega sklada za omilitev posledic koronavirusa

    Slovenski podjetniški sklad je v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter z drugimi institucijami  pripravil ukrepe, ki bodo doprinesli k omilitvi posledic širjenja koronavirusa.

    Nekateri so vezani na prilagoditve že uveljavljenih finančnih spodbud in instrumentov, prav tako pa bo uvedeni novi likvidnostni krediti. Predvideni paket ukrepov skupaj je trenutno načrtovan v višini 115 milijonov EUR.

    Priporočamo v branje:
    Zakaj sodelovati z računovodskim servisom Pristar ?


    --> ABC zamenjave računovodstva za prihodnost
    --> Zahtevaj ponudbo


     

    Za podrobnejše informacije in pobude pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
    Sklad bo ravno tako vse nove informacije v zvezi z ukrepi objavljal na svoji spletni strani ter prijavljene uporabnike e-novic obveščal z neposredno elektronsko pošto. S klikom na naslov novice boste lahko pogledali vse ukrepe, ki so trenutno na voljo.

    Posamezni instrumenti so navedeni v nadaljevanju(1).

     

    Navedeni so predvideni pogoji v času priprave te informacije. Dejanski pogoji bodo objavljeni v javnem razpisu oz. na drug primeren način.

    Poleg navedenega bo Slovenski podjetniški sklad odpiranja pri javnem razpisu za Posebne spodbude za digitalno transformacijo MSP prestavil predvidoma na letošnjo jesen.

    O vseh nadaljnjih ukrepih za omilitev posledic širjenja koronavirusa, bo Sklad tekoče obveščal javnost z objavami na svoji spletni strani.

    VIR: Slovenski podjetniški sklad