3. MPIK NATEČAJ ZA NAJBOLJŠO POSLOVNO IDEJO

Namen natečaja je poiskati nove poslovne ideje, ki imajo potencial, da se razvijejo v uspešna podjetja s tržno zanimivimi proizvodi in storitvami. Natečaj ponuja bogate in uporabne nagrade v skupni vrednosti več kot 6.000 €. Zato se prijavi in »Tvoja ideja bo jutri podjetje«!

 

Rok za oddajo prijav je 31. maj 2018 do 24:00 ure. Razpisna in prijavna dokumentacija je na voljo na tej spletni strani - prilogi spodaj. 

 

Dodatne informacije dobite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oz. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., na tel. št. 059 085 190 ali osebno na RRA Koroška d.o.o., Meža 10, 2370 Dravograd.

Organizator in izvajalec natečaja je RRA Koroška d.o.o. kot vsebinski upravljavec Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK). Pri izvedbi sodeluje z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in MO Slovenj Gradec kot lastnicami infrastrukture MPIK.

Kot donatorji nagrad sodelujejo še podjetja Pristar d.o.o., Revolver d.o.o., Delavska hranilnica d.d. (PE Ravne) in Kwon d.o.o.

Natečaj poteka v sklopu projekta »SIO RRA Koroška 2018-19«. Projekt delno financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Prednostne naložbe 3.1: Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Več o razpisu najdete : TUKAJ.
Prijavnica : TUKAJ


Natisni   E-naslov