Vaš Računovodja 10-2017

Spoštovane in spoštovani,

glavnina letnih dopustov je že pozabljenih, pred nami vsemi pa izzivi, ki jih prinaša najprej konec leta, hkrati pa vsaj z enim očesom že gledamo v leto 2018, ki bo (vsaj po napovedih) še eno leto sprememb in izzivov

Kot verjetno, vsaj tisti, ki nas bolj podrobno spremljate, že veste, smo tudi mi že z delčkom misli v prihodnosti. Kljub temu, da smo trdno spoprijeti z izzivi današnjega dne na področju kadrov in razvoja ne pozabljamo na našo storitev v prihodnosti.

Tisti, ki ste z nami že dlje časa veste, da smo vedno ažurni na področju novosti, ter da jih tudi z veseljem pravočasno serviramo svojim uporabnikom. Pred leti smo že uspešno izdajali lastni interni informator, kasneje pa skoraj celotno informiranje prestavili na splet in seveda ob tem še vedno gradili na osebnih stikih.

Po odzivih naših strank pa smo se odločili, da bomo nekaj takšnih kratkih, jedrnatih in poglavitnih informacij ponovno zapisali in vam jih podarili v zapisanih obliki, vsaj nekajkrat letno.

Vse naše poslovne partnerje bo v teh dneh v nabiralnikih čakal "Vaš Računovodja". V njem si boste med drugim lahko prebrali:
--> Mini delovna reforma
--> Ugodnejša napotitev delavcev
--> Točenje alkohola na športnih prireditvah
--> NOVOST - Register dejanskih lastnkov
--> Letos ugodnejša "božičnica"
--> Vezana knjiga računov



Upamo, da bo »Vaš Računovodja« dobro sprejet, pokomentiran in zato vsak naslednji še boljši.

#vasracunovodja 10-2017 lahko brezplačno najdete TUKAJ.

Hinko Kašnik, direktor



Natisni   E-naslov