Od 1. aprila v nagradni igri tudi računi frizerk, kozmetičark, pralnic, fitnes centrov itd.

Od 1. aprila dalje je za posebno nagrado »Storitve« v višini 10.000 EUR mogoče sodelovati tudi z računi frizerk, kozmetičark, pralnic, fitnes centrov itd.

Od 15. marca so zopet aktualna menjava pnevmatik. Če potrošnik preko mobilne ali spletne aplikacije preveri račun za opravljeno storitev vulkanizerja, se lahko s tem računom poteguje za nagrado v višini 10.000 EUR, Od 1. aprila dalje je za posebno nagrado »Storitve« v višini 10.000 EUR mogoče sodelovati tudi z računi naslednjih dejavnosti:

  • frizerske, kozmetične in pedikerske dejavnosti,
  • pralnic in kemičnih čistilnic (tudi manjša popravila oblačil ali drugih tekstilnih predmetov),
  • ostalih dejavnosti za nego telesa (npr.: tetoviranje, piercing, za izboljšanje telesnega počutja, turške kopeli, savne in parne kopeli, solariji, saloni za hujšanje, saloni za masaže, fitnes centri, ipd).

 

PRIPOROČAMO:
--> Brezplačen program za vodenje družinskega proračuna
--> ABC zamenjave računovodstva za prihodnost

FURS bo v prihodnjih tednih poostreno nadziral
frizerje, kozmetične salone, pralnice, fitnes centre itd., kar so sporočili preko svoje spletne strani z naslovom akcije : Preverjajte račune  in si prislužite nagrado v višini 10.000 EUR

V dveh mesecih in pol nove nagradne igre so potrošniki preverili in na Finančno upravo RS poslali 1.250.000 računov, od katerih so jih 3.820 označili kot račune za opravljene storitve mojstrov. V tem obdobju je oblikovanih tudi 34.200 srečk za sodelovanje preko portala eDavki.

Torej izvajalci POZOR, tudi v navalu naglice in delovnih obveznosti ne pozabite na opravilo (izdaja računa), ki vam lahko odnese veliko več, kot pa menjava pnevmatik prinese.

     

Vir: FURS.si 

 


Natisni   E-naslov