Računovodstvo za startupe oz. zagonska podjetja

Izraz zagonsko podjetje je še precej nov v slovenskem jeziku, tudi zato po navadi uporabimo angleško izpeljanko in uporabimo izraz startup oziroma start-up podjetje.

Obstaja več teorij, kaj naj bi zagonsko podjetje pomenilo. V grobem lahko rečemo, da se zagonsko podjetje od ostalih razlikuje po tem, da v svoji osnovi išče popolnoma nov poslovni model.

Zagonsko podjetje je novoustanovljeno podjetje z inovativno poslovno idejo in/ali inovativnim produktom, z dobro zasnovano poslovno strategijo in (skoraj vedno) praviloma upanjem na visok zaslužek. Eno izmed bistvenih prednosti zagonskega podjetja je dobra tržna raziskava in pa seveda že od prvega koraka dalje dobra finančna, ter računovodska podpora, saj lahko hitra rast ob slabi podpori povzroči v najhujši obliki celo propad podjetja in poslovne ideje.

  

V podjetju Pristar se zavedamo, da so finance (še posebej na samem začetku) tiste, ki lahko marsikoga odvrnejo od začetka poslovne poti, saj smo tudi sami nekoč daljnega leta po takšni poti pričeli stopati na trg.  V dolgih letih smo kar nekaj zagonskim uspešno svetovali in stali ob strani ob prodoru na trg, sedaj pa je čas, da še bolj očitno stopimo na to pot.

CENA NAŠE STORITVE PO VAŠI MERI
V začetni dobi poslovanja zagonskega podjetja boste pri nas dobili popolno svetovanje, vse opravljene storitve pa opravimo po individualno dogovorjenem znesku, kjer končno besedo pustimo lastnikom poslovne ideje oz. zagonskega podjetja, torej VAM.

Bistvo : cena naših storitev v začetni fazi, bo odvisna izključno od tega, kako ste nas s svojo poslovno idejo, pristopom, ... sposobni prepričati, da vas podpremo, mogoče tudi na naše stroške.

PREVERITE:
--> Brezplačno svetovanje pred ustanovitvijo podjetja
--> Partner za svetlo prihodnost
--> 
ePristar - Računovodstvo v oblaku
-
-> ABC zamenjave računovodstva za prihodnostVIR: interni viri, Wikipedia,