Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Eden za drugega v 2023

    Začetek novega leta, leta 2023 je. Če pogledamo nekaj let (ali tudi več) nazaj, je dejansko zelo jasno samo to, da so spremembe, posledično takšne in drugačne krize, edina stalnica v naših zasebnih in poslovnih življenjih. Kar veliko tega kar je »bogatilo« dnevnike in medije v preteklih letih je danes že bolj ali manj preteklost.

    Že ta uvod je še enkrat pokazal na to kako negotova je prihodnost. Če je prihodnost negotova, pa to še ne pomeni, da nas je mora biti strah. Nasprotno, prihodnost zmeraj prinaša nove priložnosti. Tako bo tudi vojne nekoč konec, tako bo tudi energija dobila bolj stabilno ceno, pa tudi hrana se ne bo več dnevno dražila. Bodo pa zagotovo prišli tudi novi izzivi, zato vam poleg vseh ostalih želja in voščil, ki jih dobivate v teh dneh, želimo obilico pozitivne volje, modrih odločitev, razsodnosti, poguma in prijaznosti drug do drugega. Le tako bomo v državi dobrih, poštenih in delovnih ljudi, še vedno lahko živeli sorazmerno varno, predvsem pa složno, solidarno in kooperativno, kar nas po našem mnenju v svetovnem merilu dela posebne, če želite edinstvene.

    Mikro podjetja so v Sloveniji še vedno prevladujoča, kar 94,9% vseh podjetij je teh najmanjših, kar samo potrjuje, da ste vsi mali podjetniki, če želite obrtniki, mojstri,… steber slovenskega gospodarstva.  Kolektiv vašega računovodskega servisa Pristar vam želi, da še naprej radi delate to kar delate, saj bomo s tem tudi mi lahko še boljši partner na vaši poti. V očeh računovodje oz. svetovalca je vedno najboljše plačilo uspeh in zadovoljstvo poslovnega partnerja oz. klienta. 

    Naj bo to še eno leto poguma in izpolnjenih želja, tudi na področju poslov in kariere. Verjemite vase. Zmeraj se da drugače, če hočete bolje, le verjeti je potrebno in z odprtimi očmi in srcem naprej po svojih poti. Do visokih ciljev večinoma ni lahkih in enostavnih poti.

    Iz vašega Pristar, računovodski servis vam želimo, da boste zdravi vi in vaši najbližji, da bomo živeli v varnem okolju razumevanja in spoštovanja. Srečujte prijazne ljudi.

    Svet se spreminja. Lažje in varneje je, če gremo skupaj!