Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Pristar skupaj s poslovnimi partnerji #edenzadrugega tudi v letu 2022

    Smo že globoko v zahtevnem obdobju, ki pa se bo sodeč po kazalnikih in napovedih v letu 2023 in verjetno še 2024 le še stopnjevalo. Visoka inflacija, vojna, zaostrovanje denarne politike in še kaj so vzroki, da bo medsebojna solidarnost v naslednjih letih še pomembnejša, kot pa je bila do sedaj. Tako na področju gospodarstva, kot tudi na zasebnem področju.

    17. oktober je Generalna skupščina združenih narodov razglasila za mednarodni dan boja proti revščini, zato s tem datumom tudi letos začenjamo našo akcijo #edenzadrugega s katero smo v preteklih letih preko 65 koroških družin pred prazniki obdarili z velikimi paketi nepokvarljive hrane.

    Lansko leto smo skupaj z vami zbrali preko 2 (dve) toni nepokvarljive hrane in higienskega materiala, ki so ga Marija & sodelavke, naši kontakti iz prve roke, spravili direktno do vrat 65 koroških družin, ki pomoč dejansko potrebujejo.
    2021 smo naše poslanstvo opravili tako --> Eden za drugega smo obdarili 65 koroških družin

    Naša ideja, ko smo se pred leti začeli ukvarjati s tem projektom, je bila, da ne izgubljamo energije s filozofiranjem zakaj je tako, kaj bi moralo biti, da ne bi bilo tako, ipd, itd… Ampak zberemo in sprejmemo pomoč od ljudi, ki verjamejo in lahko pomagajo ter jo spravimo do ljudi, ki jo potrebujejo. PIKA. Tega se bomo držali tudi v bodoče.
    Enostavno in čisto preprosto : eden za drugega.

    Torej tudi letos apeliramo na poslovne partnerje in prijatelje našega podjetja, da pred koncem leta na takšen način pomagate po svojih močeh.
    Podjetja lahko dobite račun ali pa donatorsko pogodbo, če bi želeli pomagati s finančnimi sredstvi, hrano in ostali material pa začnemo v fizični obliki zbirati  z mesecem novembrom in sicer na vseh treh naših lokacijah.

    Pristar d.o.o.
    p.e. Slovenj Gradec, Podgorska cesta 42, 2380 Slovenj Gradec
    p.e. Prevalje, Trg 36, 2390 Prevalje
    p.e. Radlje ob Dravi, Koroška cesta 61A, 2360 Radlje ob Dravi

     


    Zaključimo, kot smo zapisali že v preteklih letih :

    Nekdo je pripeljal paket, drugi je poslal denar, nekdo je dal manj, tretji več, četrti je z žepnino v trgovino poslal otroke… Prav vsakdo, tudi tisti, ki ste že napovedali, da boste sodelovali v naslednjih letih, je pomagal, da nekdo še verjame v dobre ljudi. Lahko se obrnemo stran in si mislimo, da bo že šlo mimo. Če želimo verjeti ali pa ne, vsaka, tudi najmanjša, mikro skupnost, je močna toliko, kot zmore najšibkejši člen. Tako je v skupnosti, tako je v družini.

    Svet je lahko precej bolj lep in optimističen kot se zdi na prvi pogled, le družiti in obdati se je potrebno z ljudmi, ki verjamejo v sočloveka, tudi v dobi družbenih omrežij in hitrega tehnološkega razvoja.
     

    Precej super, fino in fajn je verjeti v kaj.

    Več informacij :
    070 351 196
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.