V primeru občutka, da vaš računovodski servis ne sledi vašim poslovnim zahtevam, vas vabimo na brezplačni in neobvezni informativni sestanek, kjer boste dobili informacije o našem podjetju in načinu sodelovanja, ki ga lahko pričakujete od našega podjetja.

 

Zamenjava računovodskega servisa je lahko zelo enostavna, svetujemo pa, da naj ne bo prenagljena, predvsem pa naj zamenjava ne bo nepremišljena.

Zavedamo se, da se računovodskega servis ne menja vsak dan, v primeru, da je ideja zrelejša pa vas vabimo, da se vam na neobvezujočem sestanku predstavimo in se pogovorimo o možnostih sodelovanja. Več.

 

 Vsekakor pa svetujemo: "Dobrega računovodje ne menjajte zaradi višine pogodbenega zneska"

Prehod med enim in drugim računovodskim servisom je lahko neboleč, kvaliteten in prijazen, če je strokovno voden in pravočasen!
Najprimernejši čas za prehod med računovodskim servisom: 1.1. --> dalje
Najprimernejši čas za dogovor in planiranje prehoda: DANES

Kaj storitev nudi ?

Želimo vam omogočiti, da nas brezplačno preizkusite preden se za zamenjavo odločite.

Skupaj z vami bomo določili obdobje treh mesecev, kjer bomo vzporedno z obstoječo računovodsko-finančno službo oz. storitvijo brezplačno opravljali službo vašega računovodje oz. svetovalca.
Po omenjenem obdobju se boste lahko sami odločili ali testno obdobje podaljšamo, prekinemo ali pa pričnemo pogodbeno sodelovati.

Brezplačno pridobite :

 Za vsak odnos je pomembna kvalitetna in korektna komunikacija.  Pred menjavo servisa izkusite čudeže, ki jih korektna komunikacija povzroča na poslovni odnos.

Kontaktni podatki :
    070 351 196
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
    Obrazec