Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Pomen logotipa za poslovanje

    Namen vsakega logotipa je, da z njim ustvarite dober vtis na potencialne ali obstoječe stranke. Poleg privlačne podobe je predvsem pomembno, da si stranke vaš logotip zapomnijo, saj vas le-ta loči od ostalih podjetij na trgu.

    Dober logotip ima lahko pomembno vlogo pri pridobivanju konkurenčne prednosti pri oglaševanju in trženju vašega podjetja. Samo pomislite, marsikateri logotip predstavlja celotno podobo blagovne znamke, npr: McDonald’s, Nike in še mnogi drugi.

    Naj vaš logotip izstopa
    Logotip pove veliko o vašem podjetju, zato naj bo privlačen, zanimiv in naj odraža vrednote vašega podjetja in bistvo vaših proizvodov ali storitev.

    Tiskanje logotipa
    Tu se najprej pozanimajte, kakšne so vaše možnosti, saj obstajajo različne tehnike tiskanja, in kaj je za vas najbolj primerno. Ne glede na to, kakšno tehniko izberete, je pomembno, da komunicirate s strankami in na tak način gradite dober odnos.

    Ne podcenjujte pomena dobrega logotipa
    V kolikor se vaše podjetje trudi biti okolju prijazno, mora to odražati tudi vaš logotip na jasen in razumljiv način. Tudi za ostala podjetja velja, da mora logotip prikazovati prepričanja in vrednote, ki jih podjetje zagovarja. Dober logotip ima sposobnost sporočiti javnosti bistvo.

    Lahko vam pomagamo: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


    Vir in informacije: Zavod mladi podjetnik, 6.4.2011, http://mladipodjetnik.si/, Avtor: Saba Resnik