Novice

    Podjetje

    PRISTAR d.o.o.
    Podgorska cesta 40, 2380 Slovenj Gradec

    PE Ravne na Koroškem
    Koroška cesta 7
    2390 Ravne na Kor.

    Pristar Koroška d.o.o.
    Trg 36, 2391 Prevalje

    Davčna številka: 95580085
    TRR odprt pri SKB: 0317 5100 0265 760

    Hiter kontakt

    Razpis delovnega mesta – Računovodja, marec 2022

    Za našega poslovnega partnerja iščemo sodelavko oz. sodelavca v računovodstvu. Ti tehnika in računalniški programi niso tuji ? So številke tvoja strast in znaš probleme pretvoriti v izzive ? Rad/a soustvarjaš prihodnost podjetij ?

    Opis delovnega mesta :

    • opravljanje računovodsko-knjigovodskih del;
    • vodenje saldakontov, knjiženje bančnih izpiskov, plačilnega prometa;
    • priprava računovodskih izkazov, poročil;
    • obračun ddv, intrastat, plač …;
    • analiza in predlogi…

    Pričakujemo kandidatke in kandidate, ki se zavedajo, da se v številkah skriva ključ za razvojno politiko podjetja, so se pripravljeni dodatno izobraževati in imajo vsaj 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih.
    Želimo, da v svoji prijavi dobro obrazložite svoje delovne izkušnje, predvsem za področje, ki ga razpisujemo, vsekakor pa si želimo že v osnovni prijavi razbrati vaša pričakovanja in človeške lastnosti, s katerimi lahko izboljšate kvaliteto podjetja v katerega boste prišli v službo.

    Podjetje nudi zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom oz. obdobjem, fleksibilen urnik, stimulativno plačilo - odvisno od stopnje samostojnosti in/oz. izkušenj.

    Vse prijave bodo poslane v ogled in analizo poslovnemu partnerju, ki je naročnik tega oglasa. Kandidatke in kandidati, katerih ponudbe bodo prišle v ožji izbor, bodo povabljeni tudi spoznavni razgovor, kjer bo naročnik tudi razkrit. Vsekakor pa bodo vse prijave obravnavane diskretno.

    POMEMBNO: Če znaš kdaj kaj zapeti (ali povedati šalo) namesto godrnjati, imaš eno bistveno prednost.  

    Prijave pošljite na naslov : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. v zadevo zapišite »Prijava na razpis – Računovodja, marec 2022«