Mlada oblikovalka, ki je cunje 'zamenjala' za filmsko platno (#edenzadrugega)

Natisni

Ula Pogorevčnik je nadobudna video-filmska ustvarjalka, katere spekter dela zajema vse od kreativne zasnove projektov, režije, snemanja do montaže. Pohvali se lahko s številnimi avtorskimi video izdelki; kratkimi filmi, promocijskimi vsebinami, videospoti, kratkimi dokumentarnimi filmi in raznoraznimi predstavitvenimi videi.

 

 

Po željah in v zadovoljstvo naročnikov v podjetju Creativeula skupaj z ekipami izpeljejo celostno podobo projektov – od predprodukcije, produkcije in postprodukcije.

»Po izobrazbi sem diplomirana oblikovalka tekstilij in oblačil. Prav tako se ukvarjam tudi s stilizmom in scenografijo. S svojimi filmi in videi sodelujem na filmskih festivalih, tako v Sloveniji kot po svetu. Poleg drugih festivalov, so bili nekateri moji kratki filmi predvajani tudi na Festivalu Slovenskega filma. Med drugim sem opravljala tudi deli asistentke montaže ter asistentke scenskega rekviziterja na dveh televizijskih oddajah,« o sebi in svojem delu na kratko pove Ula.

 

 

 

»Pomembne so mi predvsem iskrene zgodbe, narava in enakopravnost. Motivacijo najdem v konceptualno dobro zasnovanih projektih, v poglobljenih raziskavah ter v močni in jasni vizualni sporočilnosti.«

 

Zakaj sodelovati z računovodskim servisom Pristar ?

--> ABC zamenjave računovodstva za prihodnost
--> Zahtevaj ponudbo

Ulini projekti
Kreativna produkcija Creativeula je video-filmska produkcija, ki deluje na področju videa, filma in mode s težnjo po ustvarjanju svežih in pomembnih zgodb - vrednih tako pripovedovanja kot gledanja.

 

 








Njihovi projekti zajemajo dokumentarne, promocijske, eksperimentalne ter kratke filme prav tako pa tudi modne vsebine, foto-serije, koncerte in glasbene videospote (kostumografija, scenografija, režija).
 

Za bogate kreativne vsebine spremljaj Creativeula na:
 


--> Natus

 











--> Mala črna obleka

 











--> Druga prihodnost

 










--> Koala voice – Vertigo


--> Tennis Court


--> Lost in translation


 

Za bogate kreativne vsebine spremljaj Creativeula na:
 Facebooku Creativeula ali Instagramu