15. februar – MEDNARODNI DAN BOJA PROTI OTROŠKEMU RAKU

Natisni

15. februar – MEDNARODNI DAN BOJA PROTI OTROŠKEMU RAKU?️. V duhu ozaveščanja vas vabimo, da si na ta dan pripnete zlato pentljo?️ – simbol otroškega raka in se nam pridružite pri opominjanju ljudi, da je rak pri otrocih, na žalost, še kako prisoten.

POŠLJI SMS : "Junaki5" na 1919

Junaki 3. nadstropja so  društvo, ki pomaga tem otrokom – Junakom 3.nadstropja, zato želijo povabiti čim več izobraževalnih ustanov, da se jim pridružijo in na ta dan učencem in vse ostalim predstavijo boj njihovih vrstnikov s to kruto boleznijo.

POŠLJI SMS : "Junaki5" na 1919

V vseslovenski akciji se lahko sodeluje na več načinov: izdela se zlato pentljo in v šolah/vrtcih ozavešča o otroškem raku: se o tem pogovarja, izvede delavnico …
Uporabno in poučno gradivo za predstavitev tematike otroškega raka je dostopno na povezavi : TUKAJ.

Junaki 3. nadstropja so še posebej junaški otroci. To so otroci, ki se zdravijo ali so se zdravili na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani. To so otroci z rakom.
Življenje jim je v mladosti naprtilo tako težko preizkušnjo, da potrebujejo še toliko več moči in spodbude pri nas – starših, odraslih.
Zato so junaki 3. nadstropja tudi starši, ki jih je združila ta težka bolezen naših otrok in srčna želja, da jim v njihovem prikrajšanem otroštvu pomagamo.

Junaki 3. nadstropja, društvo staršev otrok, zdravljenih na hemato-onkološkem oddelku
Tržaška cesta 2
1000 Ljubljana
Davčna številka: 85422517
Matična številka: 4121406000
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Donirate lahko tudi z neposrednim nakazilom na TRR (koda namena CHAR):