Naravna kozmetika Mia ve, kaj vaši koži prija (#edenzadrugega)

Natisni

Mia je ročno narejena, slovenska in 100% naravna kozmetika, ki ne vsebuje konzervansov, barvil ter ni testirana na živalih. Njihovi skrbno in butično izbrani izdelki zagotovljeno predstavljajo najboljše, kar lahko nudite sebi oziroma svoji koži.

Zakaj sodelovati z računovodskim servisom Pristar ?

--> ABC zamenjave računovodstva za prihodnost
--> Zahtevaj ponudbo

 

Ustanoviteljica podjetja Mia – naravna kozmetika Martina Švab za svojo linijo izdelkov rada poudari, da je narejena s srcem, saj jo odlikujejo posebej izbrane naravne sestavine domačih dobaviteljev in ozek nabor le-teh v posameznem produktu. Podprta je s strokovnim znanjem in pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami, prav tako pa ustreza vsem zahtevanim standardom s področja naravne kozmetike. Vsi izdelki so primerni tako za nego zdrave kot tudi občutljive kože in kože nagnjene k alergijam.

Vizija Mia – naravne kozmetike je razvijati linijo kozmetičnih izdelkov, ki temelji na zdravilnih učinkih narave. V podjetju so prepričani, da »za vsako bolezen raste rož’ca«.
Naravni izdelki namreč ne blažijo samo simptomov, ampak tudi vzroke za nastanek nepravilnosti na koži.


MIA naravna kozmetika je:

--> 100% naravna
--> Ročno izdelana
--> Narejena v Sloveniji
--> Brez konzervansov, umetnih barvil in dišav, brez alkohola, parabenov, aluminijevih in drugih zdravju škodljivih sestavin
--> Ni testirano na živalih
--> Prijazno celi družini, od najmlajših do najstarejših, za moške in ženske

7 naravnih učinkovin za popolno nego obraza in telesa


Čistilna pena z vrtnico in miro
Čistilna pena za obraz je izredno nežna, zato je še posebej primerna za čiščenje zahtevne kože. S kože temeljito očisti umazanijo, ostanke ličil in odmrlih kožnih celic. Hidrolat vrtnice in eterično olje mire kožo tonizirata, obnavljata in pomirjata.

Glinena maska s konopljo
Si želiš lepo in sijočo kožo? Ne pozabi na osnovo – na čiščenje kože. To nalogo zelo dobro opravlja glinena maska. Glinene maske so namenjene intenzivnemu čiščenju kože. Obnavljajo, imajo razstrupljevalni učinek in izboljšajo povrhnjico kože. Redna uporaba glinenih mask, prinaša veliko pozitivnih učinkov na kožo. vzemite si čas zase in si jo privoščite. Koža vam bo hvaležna.

Glinena maska s konopljo je sestavljena iz temeljito prečiščene Slovenske gline, sušene na soncu, rastlinskega glicerina in olja konoplje pridelane v Sloveniji. Maska je priporočljiva je za nego suhe (normalne) kože.


Hidrolat Sivka
Bio hidrolat Sivka je odličen tonik, primeren za vse tipe in starosti kože. Pomaga vam odpravljati kožne madeže, neenakomeren kožni ton ali blage akne. Deluje regenerativno in je odličen po britju/depilaciji ter za nego manjših ranic ali opeklin, tudi po sončenju. Kožo navlaži in pomiri. Njegov nežen in osvežilen vonj poživi telo in duha in deluje proti stresu. Za boljši spanec ga lahko popršite kar po blazini, tudi pri dojenčkih. Pridobljen je s parno destilacijo cvetov sivke/lavande.

Sivka se že od antike uporablja pri osebni higieni in odišavljanju prostorov in oblačil. Še njeno ime izhaja iz latinske besede lavare, kar pomeni kopati oziroma umivati. Hidrolat deluje protivnetno, proti infekcijsko, protivirusno, baktericidno, sedativno in še kaj. V poletni vročini hladi, blaži sončne opekline in ureznine pri britju. S sivkino vodo si lajšamo glavobole, stres in izčrpanost duha. Za pomiritev otrok jih lahko s sivkino vodo namažemo po kopanju ali pa ga nekaj dodamo direktno v kopel.


Mia krema za obraz
Nežna, naravna krema primerna tako za dnevno in nočno nego kože obraza. V njej so združili sestavine, ki so še posebej primerne za občutljivo in suho kožo. Vsebuje le prvovrstne naravne učinkovino za hranjenje, vlaženje in zaščito kože pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema se lepo vpije, na koži pa ostane žameten občutek še dolgo po nanosu. Primerna je za vse tipe kože vseh starosti. Zaradi posebnega izbora sestavin ugodno deluje tudi na občutljivo in nečisto aknasto kožo.

Mia maslo za telo
Maslo za telo Mia vsebuje rastlinske izvlečke: mandljevo olje, karitejevo maslo, kokosovo maslo, eterično olje lotos, eterično olje vanilije. Maslo je primerno za občutljivo in suho kožo, saj izboljšuje obrambni mehanizem kože, spodbuja njeno delovanje ter ohranja zdravo in napeto kožo.

Micelarna voda za obraz
Micelarna voda globinsko očisti in tonira kožo obraza zahvaljujoč se delovanju micelov, kateri pritegnejo maščobo, nečistočo in ostanke ličil, kožo pa pusti navlaženo, mehko in čisto. Micelarna voda, narejena z izredno nežnimi površinsko aktivnimi snovmi, ne spremeni hidrolipidnega plašča kože in ohranja ravnotežje na koži. Ekstrakt čarovniške lešnice ima pomirjajoče, tonizirajoče in dekongestivno delovanje, aloe gel pa ima vlažilne, antioksidativne in obnavljajoče lastnosti kože. Hipoalergenska dišava.


Piling za obraz z bambusovimi zrnci in Toaletna torbica Mia
Naravni piling za obraz z bambusovimi zrnci, jojobinim oljem in ylang ylang eteričnim oljem. Namen uporabe pilinga je odstraniti vse odmrle kožne celice, ki se nabirajo na povrhnjici kože. Piling za obraz kožo prenovi, saj jo sloj odmrlih celic onemogoča pri opravljanju njenih osnovnih funkcij – obnavljanju celic. Koža brez pilinga postane pusta, upadla, slabše prekrvavljena, hitreje se postara, saj ne more dihati in prejemati vseh kozmetičnih hranil, ki jih nanašate na kožo. Piling z dodanimi olji (jojobinim, ylang ylang itd.) bo vašo kožo dodatno razvajal in jo po uporabi pustil nahranjeno, mehko in gladko.

Bogat nabor darilnih paketov tako za ženske kot tudi moške
 


Mia maslo za telo & Balzam za ustnice
Zagotovo najbolj dišeč set na tem svetu. Bogato, kremasto, hranljivo in dišeče maslo za telo bo poskrbelo, da bo vaša koža navlažena, mehka in gladka. Mia balzam pa doda piko na i vašemu razvajanju in nudi razkošno nego, ki vaše ustnice mehča, vlaži in varuje. Naravne učinkovine v balzamu odlično ščitijo ustnice.

Miceralna voda & Čistilna pena
Popoln paket za lepo, čisto in sijočo kožo. Sestavljajo ga Micelarna voda za obraz z aloe vero in virginskim nepozebnikom in pena za čiščenje kože z vrtnico in miro. Za vsakodnevno uporabo.

Krema & Hidrolat
Popoln set za razvajanje tvoje kože. Zagotavlja vse, kar koža potrebuje, da bo nahranjena in navlažena ves dan. Darilno pakiranje.

Mia piling & Glinena maska s konopljo
Si želiš lepo in sijočo kožo? Ne pozabi na osnovo – na čiščenje kože. To nalogo zelo dobro opravlja glinena maska in piling za obraz. Kombinacija, ki je nujno potrebno za preprečevanje nastajanje mozoljčkov, predvsem pa da je koža gladka, sijoča in zdrava. Kombinacija se uporablja enkrat tedensko. Primerno tako za moške kot za ženske. Vključeno darilno pakiranje.

DARILNI SET – Mia piling & Glinena maska s konopljo
38,80 €

Mnenja le nekaterih zadovoljnih strank …
 

In še mnogo, mnogo več … Najbolje, da se prepričate kar sami.

Za več informacij o naravnih kozmetičnih izdelkih obiščite njihovo spletno stran, facebook ali instragram profil oziroma jih kontaktirajte bodisi po telefonu na 051 204 865 ali preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Koža vam bo hvaležna.