Ukrepi za preprečevanja širjenje virusa

Natisni

V preteklih tednih smo o aktualni problematika lahko veliko brali in še več slišali, tako uradnih, kot neuradnih informacij. V zadnjih dneh pa se je situacija spremenila tudi v Sloveniji, predvsem na področju preventive in preprečevanja, kar bo zagotovo precej vplivalo tudi na gospodarstvo, zagotovo tudi na mikro in mala podjetja.

Nekaj primernih ukrepov smo pripravili tudi v našem podjetju. Zagotovo že poznate informacijo, da že kar nekaj časa nudimo Računovodstvo v oblaku in Nekatere naše stranke so že prešle na nov sistem dela!

V situaciji katera trenutna vlada državi in tudi svetu se je kot zelo pomembno pokazal način sodelovanje v katerega vključujemo vse možnosti varne digitalne povezave. Še enkrat se je pokazalo, da je  [ DIGITALIZACIJA ] - Računovodski servis pomemben partner.

V preteklih dneh smo že uspešno preizkusili, zato vas želimo še enkrat spomniti na naslednja dejstva :

  1. Tudi zelo pomembne sestanke in debate lahko, tudi v primeru zaostrovanja situacije, izpeljemo preko video konference, Skype ali Viber povezave.
    Izkoristite možnost in se povežite z referentom oz. nas obvestite o takšnih željah oz. potrebah v času povečanega tveganja.
  2. V primeru, da bi se odločili za prehod iz papirnega na brezpapirno sodelovanje lahko takšen postopek pričnemo uvajati takoj. Razpoložljive imamo zadostne kapacitete tehničnega kadra in rešitev za takojšnje spremembe načina sodelovanje.
  3. Tudi v primeru, da boste v času povečanega tveganja izbrali manj osebnih stikov z zunanjim svetom in ne želite prehoda na brez papirno sodelovanje lahko vašo dokumentacijo dostavljate preko posebne priporočene pošiljke Pošte Slovenije.

Prosimo vse, ki bodo v neposrednem stiku z našimi zaposlenimi in so bili pred kratkim v tujini, da nas na to pred stikom opozorite.

Dobro je vedeti

-->  V primeru karantene zaposleni upravičeni do nadomestila

--> 7 korakov za pravilno urejeno delo od doma